Electronic power pop – “Feelings”

Cu turnee prin toata Europa si zeci de concerte in Marea Britanie, Hot Casandra aduce acum si in Romania stilul electronic power pop, lansand single-ul “Feelings”, o piesa optimista prin linia melodica, ce prezinta insa un cuplu care trece prin stari de nostalgie si speranta.

Larissa – Hot Casandra

Hot Casandra este proiectul solo al lui Paul Ballo, fost toboşar în trupele Go to Berlin, KUMM sau The Amsterdams. După aproximativ 2 ani de muncă la acest proiect, Paul Ballo a lansat în noiembrie 2011 primul EP, Early Nightmares, care conţine 5 piese. Single-ul ales pentru debut a fost Larissa, care a intrat directCititi in continuare

Hot Casandra – Concert aniversar 5 ani

În aprilie, proiectul HOT CASANDRA împlineşte 5 ani de existenţă. 5 ani de la prima piesă lansată, „Chroma”. 5 ani de synth-uri retro-romantice. 5 ani de colaborari şi reuşite, pe care îi aniversează la Energiea, loc care i se potriveşte şi prin care a mai trecut şi cu alte ocazii, cu un concert în formulăCititi in continuare

Hot Casandra – “Early Nightmares”

EP-ul de debut semnat Hot Casandra, “Early Nightmares”, aflat la granitele dintre synth-pop, new wave si electronica, contine cinci piese si este disponibil la vanzare pe suport digital incepand de miercuri, 9 noiembrie. Lansarea EP-ului din Bucuresti a fost precedata de un mic turneu in cele mai importante orase din tara.

Julia – Hot Casandra 2012

Hot Casandra incepe toamna cu un nou videoclip! Dupa cateva saptamani de teasing pe Facebook, trupa a lansat clipul “JULIA”. Piesa “Julia” este cantata de Hot Casandra impreuna cu Elena Vasilache aka Selena (ex-Candy), o adevarata Julieta a zilelor noastre.