Dupa ce piesa Larissa a urcat rapid in topul Radio Guerrilla, Paul Ballo – artistul din spatele proiectului Hot Casandra – a ales piesa Hold Me Tight ca nou single, cu atat mai mult cu cat Bianca Ionescu este chiar mama sa.

Videoclipul melodiei, filmat in mai multe locatii din Bucuresti, a fost regizat de Tudor Petremarin, iar personajele din clip sunt actori de profesie, absolventi ai UNATC. Daca povestea clipului ar trebui sa fie rezumata in doar cateva cuvinte, atunci am putea spune ca o tanara visatoare, studenta la filosofie, incearca sa-i faca un cadou barbatului de care este indragostita. Si pentru ca timiditatea o opreste sa faca asta, ingerul ei pazitor o ajuta.

Despre Hold Me Tight, Paul Ballo – producatorul, muzicianul si vocalistul din spatele proiectului Hot Casandra – spune ca “ar putea fi catalogata drept o piesa de dragoste. E un amestec de trairi intense, marcate uneori de pesimism. Colaborarea cu mama mea a fost una foarte productiva tocmai pentru ca ea intelege lucrurile pe care le fac si simt, asa ca a fost la indemana sa apelez la ea, si m-am bucurat foare tare ca a acceptat sa cante o piesa compusa de mine.”

Artişti interpreţi

Data evenimentului

august 11, 2016 - august 11, 2016

Ora evenimentului

10:00 - 12:00

Locaţie Eveniment

General, Strada Dimitrie Salmen 20, București 030167, Romania