Julia – Hot Casandra 2012

Hot Casandra incepe toamna cu un nou videoclip! Dupa cateva saptamani de teasing pe Facebook, trupa a lansat clipul “JULIA”. Piesa “Julia” este cantata de Hot Casandra impreuna cu Elena Vasilache aka Selena (ex-Candy), o adevarata Julieta a zilelor noastre. 

Noul clip al proiectului lui Paul Ballo a fost filmat in luna august, iar regia este semnata de George Petrosel (Jurjak). Ideea videoclipului a fost una simpla, o poveste colorata de dragoste spusa pe acoperisul unei cladiri din Bucuresti, avandu-i ca protagonisti pe cei doi interpreti, Paul si Selena.

Piesa Julia este compusa de Paul alaturi de Selena si a fost lansata ca al treilea single al proiectului Hot Casandra. Aceasta ii urmeaza melodiei Hold Me Tight, un duet inregistrat alaturi de soprana Bianca Ionescu-Ballo. Music video of Hot Casandra’s 3rd single, Julia.

Hot Casandra este numele de scena al cantaretului, compozitorului si producatorului bucurestean Paul Ballo. Paul a descoperit muzica la o varsta frageda, ajutat de catre mama sa, cantareata de opereta Bianca Ionescu. A fost tobosar pentru formatiile Go to Berlin, The Amsterdams si Kumm, alegand apoi sa se concentreze pe propriul sau sound. Primul EP Hot Casandra, intitulat “Early Nightmares”, contine 5 piese si este lansat spre sfarsitul anului 2011. Acesta contine colaborari cu multi alti muzicieni, iar prestatiile mlive ulterioare ii vor avea ca invitati pe o aprte dintre acestia.

Singurele mentiuni despre Hot Casandra pe care le-am avut pana acum au fost despre concertele lor insa acum ca i-am descoperit mai bine, vom fi atenti la piesele electro-pop pe care le vor lansa

director & editing: Jurjak
director of photography: Alexandru Dorobanțu
camera assist: Bogdanovici Barbu
special effects: George Anghelescu

special thanks to: Tudor Crețu, Mircea Ioniță, Matei Țeposu, Ioana Popa, Tiberiu Popescu, Andreea Constantin (SinColors), Oana Dorobanțu & Carmen Lidia Vidu.

hotcasandra.com
facebook.com/HotCasandra
soundcloud.com/Hot-Casandra